POLESTAR PILATES COMPREHENSIVE COURSE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
ΑΘΗΝΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2020

 

ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΣΩΜΑ

Στο thePilatesLab (P.L.) σας παρέχουμε τις πιο εξελιγμένες προσεγγίσεις για τη σωματική άσκηση και κίνηση, εκπληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την ανάγκη του κάθε σώματος για δύναμη, ελαστικότητα, ισορροπία, υγεία και ευεξία. Δηλαδή τις βάσεις για ένα πραγματικά υγιές σώμα, θεμελιώδες στοιχείο της ύπαρξής μας, που όμως έχουμε την τάση να ξεχνάμε στην πολλές φορές χαοτική και γεμάτη υποχρεώσεις καθημερινότητά μας. Πολύ σύντομα, μέσα από στοχευμένες και σχεδιασμένες στη λεπτομέρεια ασκήσεις, θα βελτιώσετε τη στάση σας και θα αποκτήσετε ένα μακρύ, καλοσχηματισμένο, «κεντραρισμένο» σώμα, απελευθερωμένο από πόνους και στρες. Η «διδακτική» μας μέθοδος βασίζεται στις πιο σύγχρονες γνώσεις εμβιομηχανικής και λειτουργίας του ανθρώπινου σώματος, διατηρώντας ταυτόχρονα τα παραδοσιακά πρότυπα για ακρίβεια και επιμονή στην ποιότητα της εμπειρίας – έτσι όπως τα καθιέρωσε ο οραματιστής και ιδρυτής της «Τέλειας Γυμναστικής» Joseph Pilates.

 

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Είτε είστε καινούριοι στο Pilates, είτε έχετε εμπειρία, αγύμναστοι ή επαγγελματίες αθλητές, οποιαδήποτε κι αν είναι η ηλικία σας ή η φυσική σας κατάσταση, στο P.L., θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε έναν καινούριο κόσμο από «ευφυείς κινησιολογικές εμπειρίες» που θα οδηγήσουν το σώμα και το μυαλό σας στο επόμενο επίπεδο. Σε αντίθεση με τα περισσότερα -«μαζικά»- γυμναστήρια που παρέχουν μαθήματα Pilates, αλλά με τη νοοτροπία της περαστικής μόδας, εμείς, στο πλήρως εξοπλισμένο στούντιο-μπουτίκ χώρο μας, και με έμπειρους, πιστοποιημένους δασκάλους Pilates, γνωρίζουμε πραγματικά πόσα πολλά μπορεί το μοναδικό αυτό σύστημα να σας προσφέρει και, χωρίς υπερβολή, να σας αλλάξει τη ζωή!

 

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

Στο P.L. εστιάζουμε στις αρχές της ανατομίας και της φυσιολογίας και παρέχουμε ένα πρόγραμμα λειτουργικών κινήσεων που θα σας προσφέρουν την αποκατάσταση των λανθασμένων κινητικών μοτίβων σας, μυικές ανισορροπίες -που καθώς έχουν παγιωθεί και εξελίσσονται- εφόσον αφεθούν, θα σας προκαλέσουν σωματικούς πόνους και άλλα μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα στο μέλλον. Θα σχεδιάσουμε το δικό σας πρόγραμμα ασκήσεων και θα το προσαρμόσουμε στις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Πολύ σύντομα θα βρεθείτε σε μια βήμα προς βήμα διαδικασία «επανάκτησης» του σώματός σας – θα νιώθετε όλο και πιο πολύ ενέργεια, χαρά και φρεσκάδα στο σύστημά σας και στη ζωή σας.

 

Ξεκινήστε και το δικό σας ταξίδι σήμερα…

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

To PL παρέχει τις παρακάτω υπηρεσίες σε ολιγομελή τμήματα για την καλύτερη δυνατή προσοχή του κάθε ασκούμενου.

  • TRIAL LESSON
  • SCREENING TEST
  • GROUP (MAT & PROPS)
  • PRIVATE
  • 2-3 REFORMER GROUP
  • SEMI-PRIVATE
  • 60-70-80+/ SENIORS
  • REHABILITATION
  • ATHLETES & DANCERS
Αθηνά Δανιήλ, ιδιοκτήτης του the Pilates Lab«Για μας, κάθε μάθημα είναι και μια καινούργια πρόκληση
που μοιραζόμαστε μαζί σας, για την βελτίωσή σας.
Σας καλωσορίζουμε με σεβασμό και φροντίδα.»

Αθηνά Δανιήλ
Pilates Teacher
Polestar Mentor
Ιδιοκτήτης του thePilatesLab

Το PL είναι από το 2018 το επίσημο κέντρο εκπαίδευσης για το Polestar Pilates στην Ελλάδα και ο αποκλειστικός αντιπρόσωπός του. Το Polestar προσφέρει ανώτερου επιπέδου εκπαίδευση δασκάλων και εκπαιδευτών στο Pilates παγκοσμίως. Είναι το μόνο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Pilates με επιστημονική τεκμηρίωση που διδάσκεται σε πανεπιστημιακό επίπεδο στις ΗΠΑ και αναγνωρίζεται σήμερα ως η αιχμή της εξέλιξης της μεθόδου Pilates. Αναπτύσσεται σε περισσότερες από 40 χώρες και είναι εγκεκριμένο από τον μοναδικό διεθνώς αποδεκτό Οργανισμό Πιστοποιήσεων «Pilates Method Αlliance (PMA)», στον οποίο είναι ενεργός υποστηρικτής από την ίδρυσή του (2001).

Το Polestar αποτελεί σήμερα μια παγκόσμια κοινότητα που ηγείται στην έρευνα και την εκπαίδευση του Pilates ενσωματώνοντας σ’ αυτό στοιχεία από τη φυσικοθεραπεία και τα ενεργειακά συστήματα σώματος-νου. Η ολιστική προσέγγιση που παρέχεται στον ασκούμενο και η συνεχής επαφή του με τις εξελίξεις στις επιστήμες υγείας και σώματος, προσφέρει τις φημισμένες «ευφυείς κινησιολογικές εμπειρίες» του Polestar που οδηγούν το κάθε σώμα στο επόμενο επίπεδο.

Όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε την ελληνική κοινότητα του Polestar και να διαδώσουμε την καταπληκτική αυτή μέθοδο άσκησης και επανεκπαίδευσης του σώματος στη χώρα μας. Να δώσουμε «μια δυνατότητα» στην καλύτερη δυνατή ποιότητα για τη σωματική και γενικότερη υγεία στον κάθε ασκούμενο.